RIUF continuă și în acest an dar virtual

45

RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare eveniment educațional din Sud Estul Europei își schimbă modul de prezentare dar continuă. Evenimentul are loc de două ori pe an, următoarea ediție fiind în martie 2020 în 4 orașe din România.

Având în vedere evenimentele din ultimele 24h și hotararea nr. 6, din data de 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, cea de-a 26-a ediție RIUF organizată în București (14-15 martie), Timișoara (17 martie), Iași (19 martie), Brașov (21 martie) se va anula.

Organizatorii vor să știe că participanții la RIUF sunt în siguranță și vor lua toate măsurile în această direcție, fără a le limita accesul la cele mai bune oportunități. De aceea, RIUF se mută primăvara aceasta în online. Pe 8 și 9 aprilie, sunt așteptați tinerii la Virtual RIUF, unde vor putea afla toate detaliile despre programele de studiu și oportunitățile de care pot beneficia.

Virtual RIUF oferă ocazia celor care își doresc să afle mai multe informații despre studiul în străinătate să aibă acces la aceleași informații pe care le-ar fi primit fizic în cadrul evenimentelor RIUF, reușind astfel deblocarea accesului la informație și la educație pentru tinerii din România în această perioadă. Primul eveniment educațional online din România va aduce:
-Peste 100 de universități și instituții educaționale
-Peste 10 de țări reprezentate
-Peste 7.000 de programe de licență și masterat
-Peste 20 de domenii de studiu
-Peste 20 de speakeri invitați pentru a vorbi despre programe de studiu, dezvoltare personală și profesională

Pe 8-9 aprilie, participanții la Virtual RIUF vor avea posibilitatea să:
-Interacționeze cu reprezentanții universităților internaționale prin video call-uri sau chat-uri online,
-Primească pe loc materiale sau resurse cu informații despre domeniile de studiu pe care vor să le urmeze sau despre admitere
-Participe la webinarii în care sunt prezentate programe de licență ți masterat din peste 10 țări.

Evenimentul este gratuit. Participanții se pot inscrie deja aici: https://www.riuf.ro/virtual/

LĂSAȚI UN MESAJ