„Ripi” vrea să încurce și liderul

66

După ce a remizat, surprinzător, pe terenul celor de la Academica Clinceni, Ripensia vrea să pună piedică și liderului ligii secunde, FC Snagov, echipă împotriva căreia joacă, duminică, pe „Dan Păltinișanu”.

Ripensiștii au mai prins culoare în obraji după punctul obținut la Clinceni în runda precedentă și vor să obțină al doilea succes la rând pe „marele oval” timișorean. „Ne poate da prilejul să vedem unde ne aflăm, în comparaţie cu echipe care vor să promoveze în Liga I. Sportul e o echipă mai reactivă, de tranziţie pozitivă, periculoasă la faze fixe. Nu întâmplător e pe primul loc. Sperăm să intrăm cu aceeaşi atitudine pe care am avut-o la Clinceni”, a prefațat meciul Alexandru Pelici, antrenorul roș-galbenilor.

Tehnicianul timișorenilor nu se bazează pe Monea, suspendat, în vreme ce Străuț și Zaluschi sunt incerți. Ilfovenii vin la Timișoara cu gândul de a continua parcursul bun pe care îl au în deplasare, în acest sezon, acolo unde au adunat doar două înfrângeri.

Partida dintre Ripensia și Sportul Snagov începe, duminică, de la ora 11:00 și poate fi urmărită, în direct, și pe Digisport 1 și Telekom Sport 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.