Ripi, îngenucheată după 7 runde din Liga a II-a

91

Pentru prima dată în acest sezon al eșalonului secund, ASU Politehnica și Ripensia Timișoara au suferit înfrângeri. Pentru nou-promovată este prima din campionat și înseamnă coborârea pe poziția a treia.

Au trecut șapte runde până când nou-promovata în Liga a 2-a a simțit gustul amar al înfrângerii. Chindia Târgoviște a fost echipa care a stopat seria excelentă de rezultate pozitive a Ripensiei. Roș-galbenii reușiseră un start fulminant de sezon, păstrând prima poziție în primele șase runde, mult peste așteptările celui mai optimist suporter din Ciarda Roșie.

Ripi a cedat cu 0-1 la Târgoviște prin golul marcat de Mihai în debutul partidei. Gazdele au înscris în minutul 3, scor ce avea să se păstreze până la final în ciuda eforturilor oaspeților de a reintra în joc. Ripi rămâne totuși cu 14 puncte obținute în 7 etape și este ocupanta locului 3 în clasament. În runda următoare, băieții lui Remus Steop primesc în Ciarda pe Metaloglobus București.

ASU Politehnica a cedat cu același scor, 0-1, în fief-ul noului lider din L2, FC Hermannstadt. Sibienii s-au impus la limită grație unei gafe a lui celui mai experimentat jucător de la Poli. Mera l-a încurcat pe portarul Bozoancă la o centrare și mingea a ajuns la Rusu care nu a iertat-o pe trupa din Banat. Violeții alunecă pe poziția a 7-a, cu 12 puncte, și așteaptă meciul cu CS Balotești de sâmbăta viitoare, de pe Știința.

 

LĂSAȚI UN MESAJ