Reunire tristă pentru prim-divizionara ACS Poli

80

ACS Poli Timișoara a reluat antrenamentele într-o formulă restrânsă și cu puține certitudini. Primul antrenament al anului a adunat doar 15 jucători din prima echipă.

Cu 12 absenți la reunire și puține informații legate de noul sezon; așa s-a prezentat prim-divizionara ACS Poli în 2016. Antrenorul Florin Marin a cerut un antrenament de reacomodare, așa cum se obișnuiește în astfel de cazuri.

Prima ședință de pregătire a fost una la care au participat 15 fotbaliști (Smaranda, Kirschstein, Belu, Cânu, Luchin, D. Popescu, Melinte, Bocșan, Ov. Popescu, Scutaru, Zicu, Doman, Goga, Elek, Bărbuț) plus  juniorii Contra, Sântean, Mailat, Sorescu.

Incertitudinea persistă în privința lotului pe care staff-ul tehnic îl va avea la dispoziție. Niciun oficial al clubului nu a explicat situația plecărilor/veniților, cert este doar că Curtean, Croitoru, Sarmov, Popovici, Poparadu, Boldea, Artean și Alex Lazăr se află pe lista neagră a clubului.

Singurul care a vorbit la prima ședință a anului a fost căpitanul Srgian Luchin: ”E o surpriză și pentru noi, s-a renunțat la o mare parte din jucători. Nu știu ce va fi, cine va veni. Sper ca schimbările să fie de bun augur. Acum ne număram în vestiar. Suntem puțini, dar sperăm ca în timp scurt să vină jucători. Am pățit-o și în vară, au venit jucători pe parcurs.

Mâine vom avea o discuție cu conducerea. Înainte de meciul cu Steaua am discutat cu domnul Robu, a spus că se vor rezolva chestiile care ne deranjau. Sper ca totul să se rezolve. Să nu ne mai gândim la alte lucruri. La echipele care au probleme financiare se vede și în rezultate”.

Cazuri aparte sunt cele ale fotbaliștilor spanioli și a brazilianului Pedro Henrique, care au primit câteva zile de vacanță în plus și sunt așteptați să intre în programul de pregătire de la începutul săptămânii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ