RETIM a semnat un contract pe 10 ani cu ADID Timiş. Video

779

Astăzi, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, a fost semnat contractul de colectare a gunoiului între ADID Timiş şi RETIM Timişoara, pentru următorii zece ani.

RETIM va colecta deşeurile menajere din zona zero a judeţului Timiş, şi anume Timişoara, Buziaş , Recaş şi Lugoj, împreună cu localităţile aferente acestora.

Contractul a fost semnat de reprezentanţii RETIM şi cei ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş, în prezenţa reprezentanţilor CJT şi a primarilor din zonă. A rămas totuşi zona de est a judeţului Timiş neacoperită, zona Făgetului, de unde nu s-a prezentat nimeni la discuţii şi negocieri, însă se speră că în curând şi acolo va fi rezolvată problema cu colectarea gunoiului. RETIM, în prezent, dispune de toate resursele umane, materiale şi logistice legate de organizarea, coordonarea si implementarea unui astfel de serviciu, privind colectarea cât mai eficientă a deşeurilor, recrutând personal pentru fiecare zonă. Se vor face angajări de personal şi vor deschide noi puncte de lucru.

“RETIM-ul îşi va face serviciul cu profesionalism şi cu respectarea indicatorilor de calitate pe care şi i-a asumat odată cu semnarea acestui contract”, a spus directorul RETIM, Gheorghe Para.

Dacă pentru zona Făgetului, după refacerea documentaţiei, nu se va prezenta nimeni nici la următoarea licitaţie, se va mai organiza încă una, şi dacă nici atunci nu vor exista doritori, CJT va încerca negocierea direct cu alte societăţi.

LĂSAȚI UN MESAJ