Rochii de ocazie care avantajează orice tip de siluetă

287

Atunci când îţi alegi rochiile de ocazie ai în minte trei lucruri principale: să te avantajeze, să arate bine şi să aibă un preţ accesibil. Desigur, atunci când faci shopping online este mai greu să îţi dai seama dacă îţi va sta bine cu un anumit model pentru că nu poţi să îl probezi decât în momentul în care primeşti coletul. De aceea, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să nu rişti şi să achiziţionezi modele care cu siguranţă pun în evidenţă orice tip de siluetă. Citind acest articol vei afla care sunt cele 3 tipuri de rochii de ocazie pe care le poţi aborda şi tu!

                                            Rochia Carlas
rochie-de-seara-bogas-carlas-kaki-1-19104

Primul lucru care ne-a atras atenţia la această rochie de ocazie este croiul. Lungimea midi, decupajul din zona umerilor, precum şi forma conică, sunt secretele unei rochii de ocazie care să te avantajeze indiferent dacă ai o siluetă androgină sau voluptoasă. Desigur, nu îţi recomandăm să o porţi fără pantofi sau sandale cu un toc generos decât dacă eşti foarte înaltă. În caz contrar, picioarele tale vor părea mai scurte şi mai groase. De asemenea, încearcă să eviţi botinele, sandalele cu baretă în jurul gleznei sau orice altă încălţăminte care nu îţi avantajează picioarele din punct de vedere vizual. Părul va trebui să fie întins foarte bine şi prins într-o coadă.
Culoarea acestei rochii de ocazie poate fi pusă în evidenţă doar cu ajutorul unor accesorii aurii masive. Încearcă nişte creole foarte mari şi multe, multe brăţări pe ambele braţe.

                                           Rochia Mesia
rochie-de-seara-mesia-bogas-albastra-2-19110

Dacă te-ai întrebat vreodată ce rochii de ocazie scurte poţi purta indiferent de silueta pe care o ai, află că acest tip de model este una dintre opţiunile pe care le ai. Pe de-o parte, croiul cloş reuşeşte să pună în evidenţă atât o femeie cu forme, cât şi o femeie filiformă. Pe de altă parte, catifeaua este unul dintre secretele care îi permit acestei rochii de ocazie să se aşeze armonios pe şolduri.
Nu te sfii, alege pantofi cu un toc generos! Preferabil ar fi să alegi încălţăminte din catifea sau piele întoarsă, dar poţi alege şi piele metalizată argintie.
Nu în ultimul rând, că să pui în evidenţă frumuseţea acestei rochii de ocazie, prinde-ţi părul într-o coadă bine întinsă şi optează pentru un machiaj glamour, care să îţi pună în evidenţă ochii.                                           

rochie-de-seara-sude-bogas-mov-2-19095

Rochia Sude

Sezonul acesta se poartă în continuare rochiile de ocazie de tip furou, realizate din satin, care îţi conferă un look voit neglijent. Talia cambrată, mânecile voluminoase, precum şi lungimea acestei rochii de ocazie pot fi abordate atât de femeile voluptoase, cât şi de cele fără forme accentuate.
Tot ceea ce trebuie să adaugi la o astfel de rochie este o pereche de cercei preţioşi şi pantofi din piele argintie, să abordezi un machiaj smokey şi să îţi prinzi părul într-o coadă bine întinsă sau într-un coc nefinisat.

 

Toate aceste rochii de ocazie le poţi comanda de pe site-ul Bogas, la preţuri accesibile şi foarte tentante. Intră şi tu pe site şi descoperă ultimele produse apărute!

(P)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ