Plantaţie uriașă de cannabis în Banat. Imagini incredibile!

1911

Mascaţii şi procurorii DIICOT au organizat vineri patru percheziţii domiciliare în judeţul Caraş-Severin, în zona Bocşa. Oamenii legii căutau mai mulţi crescători de cannabis. Au descoperit în cel puţin o curte o pădure de plante, dar suspecţii creşteau marijuana şi într-un laborator.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2016 mai multe persoane au început cultivarea de canabis în mediul rural, în zona orașului Bocșa, jud. Caraș-Severin, ulterior dezvoltându-și o adevărată piață de distribuție în toată zona.

Dezvoltarea pieței a fost posibilă datorită calitații canabisului, procedeul de cultivare fiind realizat la standarde ridicate, fiind folosite instrumente și produse specifice culturilor in-door și out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului”, spun procurorii.

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate: 2 culturi in-door de droguri, o cultură out-door de droguri, aproximativ 400 de plante de canabis în diferite stadii de creştere și prelucrare, bunuri folosite la cultivare, creștere și prelucrare de droguri, bunuri și înscrisuri care dovedesc activitatea infracțională.

La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Caraş-Severin urmează a fi aduşi 8 suspecţi, în vederea audierii.

LĂSAȚI UN MESAJ