Rectorul unei universități de stat din Timișoara are afaceri de milioane de euro! Ce-a uitat însă să declare!

1666

Are atât de multe afaceri, că nici el nu le mai ține minte numărul! Le-a pierdut șirul, deși la patru din aceste firme e și administrator. Că ne și întrebăm, oare când mai lucrează și la universitate. Despre cine este vorba și care este întreaga încrengătură a afacerilor sale, multe cu statul român, puteți afla din numărul de mâine al săptămânalului Banatul Azi.

Tot în numărul de mâine mai puteți citi o analiză a stării actuale în care se află România, atât pe plan intern, cât și extern, puteți afla care au fost producțiile agricole în Timiș, în condițiile actuale, de secetă accentuată, care e materialul ”minune” care va înlocui polistirenul și vata minerală, ce mirosuri provocatoare pentru nas întâlnim în cartierele timișorene, cum să râdem cu gura până la urechi de cultura timișoreană, ce se întâmplă în PSD Timiș, cum vede Viktor Orban, de la Tușnad, viitorul Europei sau cine e bărbosul care snopea scriitori.

Puteți găsi săptămânalul Banatul Azi la toate chioșcurile de difuzare a presei din Timișoara și Timiș sau vă puteți abona la orice oficiu poștal (codul publicației este 13.143).

LĂSAȚI UN MESAJ