Record de infracțiuni pentru un arădean. Este cercetat pentru 6 fapte comise într-o zi

60
 Un tânăr din județul Arad este cercetat de polițiști pentru 6 infracțiuni comise într-o singură zi. A consumat alcool, a furat o mașină, a provocat un accident, a fugit de la locul faptei, s-a legitimat cu acte false, a distrus un stâlp și autoturismul. Totul s-a întâmplat în localitatea Curtici, în weekend.
”Polițiștii orașului Curtici cercetează un tânăr de 23 de ani, din Macea, care, la data de 27 septembrie, ar fi sustras cheile unui autoturism parcat la o fermă din localitate, pe care l-ar fi condus pe raza localității Curtici, unde a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu trei autoturisme parcate, după care ar fi intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactelor au rezultat doar pagube materiale. Pentru a-și ascunde fapta, tânărul ar fi demontat plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și ar fi plecat de la fața locului, fiind depistat de polițiști la scurt timp în apropierea locului producerii accidentului. La solicitarea polițiștilor, tânărul a prezentat documentele de identitate ale unei alte persoane, iar testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.
Dosarul este deschis pentru infracțiunile de furt, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, distrugere, fals privind identitatea și uz de fals.

 

LĂSAȚI UN MESAJ