14.1 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

Raul Ambruș l-a lăsat baltă pe Fritz și se alătură echipei lui Simonis

Consilierul local Raul Ambruș nu vine cu mâna goală în PSD, ci, potrivit comunicatului emis de social-democrații timișeni, aduce cu el alți 500 de foști liberali.

Iată cum justifică Ambruș trecerea la PSD Timiș, în postarea făcută pe o rețea socială: „PSD a fost mereu un partid deschis către oamenii performanți și către liderii din comunitate. Prin venirea lui Raul Ambruș și prin alianța cu PNL, cred că am reușit cu adevărat să realizăm un pol social-liberal în Timiș extrem de puternic, care poate oferi stabilitate în viitorii patru ani. Din postura de președinte interimar al Camerei Deputaților, am impus împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ca județul Timiș să nu mai fie marginalizat la București. Pentru a putea implementa proiectele de care Timișul are nevoie ca de aer este nevoie și de o echipă performantă și de stabilitate politică solidă. Raul Ambruș se alătură echipei PSD Timiș într-un proiect serios și pe termen lung care înseamnă, în primul rând, modernizarea județului Timiș și a Timișoarei. Nu ne permitem să facem experimente pe spatele cetățenilor, de aceea mergem la sigur cu oameni care au demonstrat deja”, a declarat președintele PSD Timis, Alfred Simonis.

La rândul său, consilierul local Raul Ambruș a spus că PSD Timiș se prezintă în fața cetățenilor la alegerile locale cu cel mai serios proiect de dezvoltare a Timișoarei și județului Timiș. „Vreau să mulțumesc președintelui PSD Timiș, Alfred Simonis, pentru deschiderea și energia cu care ne-a întâmpinat încă de la primele discuții pe care le-am avut. A dat dovadă că este un om hotărât, serios și dinamic, care știe foarte clar ceea ce vrea să facă. Ne-am alăturat echipei PSD Timiș, deoarece aici am găsit un proiect ambițios care să ducă Timișoara și județul Timiș la un alt nivel. S-a demonstrat și în trecut că PSD știe să funcționeze extrem de eficient alături de o componentă liberală și de aceea am toată încrederea că experiența pe care eu și colegii mei am acumulat-o în administrația din Timișoara se completează foarte bine cu experiența pe care colegii mei din PSD Timiș o au la nivelul județului. Alfred Simonis și Sorin Grindeanu sunt doi oameni care în ultimii ani au reușit pentru Timișoara și județul Timiș ceea ce nimeni nu a mai reușit vreodată, să atragă fonduri și proiecte care să aducă dezvoltare cu adevărat”, a precizat Raul Ambruș.

Consilierul local Raul Ambruș este la primul mandat în Consiliul Local Timișoara și a deținut, pe rând, funcțiile de președinte al TNL Timiș și secretar general al PNL Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :