16.6 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

Programul spălării rețelelor de apă, vineri, 5 iunie, presiune scăzută

Aquatim anunță că, vineri, 05.06.2020, se vor efectua spălări ale rețelei de apă, în comuna Victor Vlad Delamarina, localitățile Pădureni – intervalul orar 07:30 –10:30, se va înregistra presiune scazută – Honorici – intervalul orar 11:00 – 12:30, presiune scazută – Pini, intervalul orar 13:00 – 15:00, presiune scăzută, Pietroasa Mare – intervalul orar 08:00 – 12:00, presiune scăzută.

Tot în data de 05.06.2020, se vor efectua spălări ale rețelei de apă, în comuna Racovița, localitatea Ficătari, în intervalul orar 07:00 – 12:00. Se va înregistra presiune scazută.
Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Liceele din Timiș care încurajează elevii să scrie literatură și texte jurnalistice

Zeci de elevi din Timiș și o profesoară de la Colegiul Loga din Timișoara au fost premiați la un concurs de articole, creații literare...

Timișul se află în topul județelor cu cei mai bine plătiți salariați din România

Discrepanțele salariale sunt mari de la un județ la altul în vestul țării, potrivit unei analize a Ziarului Financiar, întocmită pe baza statisticilor oficiale. Potrivit...

Martie la Timișoara

Citește și :