Profesoară jignită în clasă de o elevă care râde de ea, în timp ce o filmează VIDEO

480

O scenă revoltătoare filmată într-o școală din orașul Săcele, județul Brașov, în timpul căreia o elevă jignește și râde de o profesoară în timpul orei i-a determinat pe polițiști să deschidă o anchetă, după ce imaginile au ajuns pe Facebook, scrie Mediafax.

În filmul făcut public chiar de elevă se aude cum aceasta îi cântă profesoarei o manea cu versuri jignitoare și râde. Profesoara încearcă să o oprească, dar eleva o filmează și continuă să râdă de ea. Toată scena s-a petrecut în timpul orei, de față cu ceilalți colegi din clasă, care nu au reacționat.

După postarea filmului pe Facebook, IPJ Brașov a deschis o anchetă pentru a afla cine este eleva și în ce împrejurări s-a produs incidentul.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov – Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ