Procuror din Banat, acuzat de hărțuire sexuală! Cine ar fi victima sa

394

George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa, este acuzat de hărţuire sexuală de una dintre părţile dintr-un dosar pe care îl investiga. În spaţiul public au apărut mai multe înregistrări ale discuţiilor avute de cei doi, magistratul fiind chemat de conducere pentru explicaţii.

Magistratul se află, la ora transmiterii ştirii, la Parchetul General, unde a fost chemat de conducere pentru a da explicaţii referitoare la înregistrările care au apărut în spaţiul public şi la dosarul intrumentat de Parchetul Curţii de Apel Craiova, în care o femeie acuza că ar fi fost hărţuită de magistrat.

Cazul a fost făcut public de Antena3, fiind prezentate mai multe înregistrări în care ar apărea procurorul făcându-i avansuri femeii care a depus plângerea. După apariţia înregistrărilor, procurorul general al României a dispus cercetări disciplinare.

Femeia care a depus plângerea ar fi fost parte într-un dosar instrumentat de procurorul George Bucurică. Sesizarea a fost depusă la Parchetul Curţii de Apel Timişoara.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ