Nici vacile nu circulă pe un drum din vestul țării care arată ca după bombardament. Fotografia care face furori pe Facebook

1226

Aradul pare un judeţ părăsit. În timp ce conducerea CJA era ocupată cu probleme politice, una dintre secţiile de la Spitalul Clinic Judeţean Arad, care funcţiona în condiţii dezastruoase a fost reabilitată de un ONG. Nici drumurile judeţului nu au prea fost reparate, iar arădenii au postat de curând pe conturile de socializare fotografii de pe tronsonul Arad-Şiria-Buteni, care arată ca după bombardament.

drum-arad-siria-buteni„Șoferii care sunt nevoiți să circule pe acest drum județean îi ,,pomenesc” în fiecare zi pe ,,dottore” Marinel Cionca și pe secundul Bilcea de la C.J. Arad pentru această măreață ,,realizare”! Îi pomenesc degeaba, că indivizii pomeniți au pielea groasă pe obraz, nu au nici rușine, nici respect pentru locuitorii care sunt nevoiți să circule în fiecare zi pe acest drum!

„Hodorogește mașina de zici că mergem cu căruța”, „Nenorocire”, „Dezastru”, comentează arădenii pe Facebook la fotografiile drumului Arad-Şiria-Buteni. Unii dintre ei fac și haz de necaz, arătând că pe respectivul tronson de drum, nici vacile nu vor să treacă: „În drum spre Ineu….o vacă zburând de teama gropilor de pe drumul Arad – Siria!”.

sursa: arad24.net

LĂSAȚI UN MESAJ