Problemele agriculturii în atenția Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș

607

Urmare a ponderii tot mai mari pe care o are agricultura în economia județului, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș împreună cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură în calitate de co-organizator şi MARSH România – partener al evenimentului, organizează în data de 4 martie 2016, între orele 9,00 și 13,30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, conferinţa “Ziua Agriculturii la Timişoara”.

Conferința se înscrie în seria acțiunilor de informare pe care CCIAT le organizează periodic în parteneriat cu diversele instituții responsabile cu agricultura și firme private în domeniu. În cadrul manifestării, directorul executiv APIA Timiș, Florin FAUR, va susține o dezbatere despre o temă de mare interes pentru agricultori: Campania de primire cerere unică și plăţi directe 2016.
Consilier juridic CCIA Timiş, Mădălin Vasiu, la va vorbi participanților despre avizul de forţa majoră. Partenerul evenimentului, MARSH România, prin vocea lui Horatiu Regep, Branch Manager, va susține, în partea a 2-a a programului, o dezbatere privind influenţa schimbărilor climatice asupra agriculturii ți soluții pentru minimizarea expunerii la riscul de SECETĂ iar la final despre experiențe în agribusiness din perspectiva riscurilor.
Participarea este gratuită, pe baza invitaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ