Probleme pe terenul unde se va construi o bază sportivă în Timișoara

139

Autortățile locale se grăbesc să elibereze terenul pe care ar urma să fie construită o bază sportivă în Timișoara. Este vorba despre o suprafață situată pe strada Costică Rădulescu, însă deja au apărut o serie de probleme. Este vorba câteva conducte și un canal care dau bătăi de cap.

”Lucrările de eliberare a terenului pentru viitoarea bază sportivă de pe str. Costică Rădulescu continuă, inclusiv astăzi, sâmbătă. Reamintesc că, de la începutul anului, exista un ordin de suspendare a lucrărilor pentru baza finanțată de Compania Națională de Investiții deoarece terenul nu fusese eliberat și adus la cota din proiect.

Am fost pe teren astăzi dimineață să văd care este stadiul lucrărilor. După 10 zile, o parte a terenului este adus deja la cota necesară, SDM Timișoara lucrând exemplar!

Din nefericire, întâmpinăm câteva probleme legate de conducte dezafectate și un canal din beton armat, dar este o situație care va fi rezolvată în zilele următoare”, a transmis viceprimarul Cosmin Tabără.

Operațiunea de curățare a terenului de 14.000 de metri pătrați a început în urmă cu 5 zile. De construirea bazei sportive se va ocupa Compania Națională de Investiții, care ceruse Primăriei Timișoara să curețe terenul prima data. Deși contractul a fost atribut deja, la suma de aproape 6 milioane de lei, lucrările nu au putut începe pentru că fosta administrație a uitat să facă curat pe acea suprafață.

LĂSAȚI UN MESAJ