Primul succes din 2018 pentru echipa suporterilor

78

ASU Politehnica a luat o gură de oxigen cu prima victorie din 2018. Violeții au făcut scor în capitală, 5-0 cu Metaloglobus București în runda restantă a Ligii a 2-a.

Fără succesul în primele patru jocuri ale anului, ”băieții în ghete” aveau nevoie ca de aer de un rezultat care să le readucă încrederea în forțele proprii după o perioadă grea în care au rămas și fără antrenor. Cu Antonio Foale pe bancă în postura de interimar, Politehnica a spart gheața în deplasarea din București contra lui Metaloglobus. Și nu oricum, ci cu un succes concludent: 5-0.

A fost ziua lui Deian Sorescu, mijlocașul reușind o triplă – prima pentru Poli – în minutele 12, 57 și 82. Pentru Poli au mai punctat Ignea (minutul 14) și Taub (minutul 72).

Poli adună 41 de puncte și indirect îi dă o mână de ajutor concitadinei Ripensia prin această victorie în fața unei rivale directe roș-galbenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Scutaru, Bilia – Ignea, Krausz, Poparadu (min. 71, Taub), Predescu (min. 62, V. Nicolae) – Sorescu, Plămadă (min. 32, Lusamba).

Violeții nu se întorc acasă pentru că sâmbătă vor evolua tot în zonă, la Balotești.

Ripensia a avut etapă liberă după retragerea celor de la ASA Târgu Mureș și a câștigat la masa verde partida. Ripi a urcat pe locul 8 cu 32 de puncte. În runda următoare, băieții din Ciarda Roșie evoluează pe terenul lui Metaloglobus București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ