Cât ghinion să ai? Ce a pățit un șofer din Timiș după ce și-a rupt roata mașinii într-o groapă

561

Groapa de pe strada Mocioni face o nouă victimă. După ce în urmă cu câteva zile mai mulți lugojeni s-au plâns că și-au distrus jantele în groapă din zona fostei cofetării Nicole, miercuri dimineață un șofer și-a rupt pur și simplu roată în craterul de pe stradă.

”Mi-am dus copilul la școală. Groapă era plină cu apă. Nu mi-am dat seama că e chiar așa adâncă. Pur și simplu am crezut că o să cad cu tot cu mașină. Am rupt roata pur și simplu”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, bărbatul.

Pentru ca situația să fie completă, până să găsească un slep că să își ducă mașina în service, în zona și-au făcut apariția și polițiștii locali. În loc să îl ajute pe șofer, aceștia l-au sancționat pe bărbat cu o amendă pentru ….parcare neregulamentară.

„Chiar nu am avut cum să o mișc. Acolo s-a rupt și acolo a rămas până am găsit un slep să o trag”, a declarat șoferul.

Bărbatul susține că va contesta amenda și se gândește să dea în judecată și Primăria Lugoj. În ultimele luni, șoferii din Lugoj au criticat starea drumurilor, însă Boldea a susținut de mai multe ori că străzile din oraș au fost distruse tot de șoferi și, în loc de asfaltări, a achiziționat rapid servicii de marcare a drumurilor din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ