Primăria Timișoara caută diriginți de șantier pentru modernizarea unui mare bulevard

58

Demersurile pentru modernizarea și lărgirea Bulevardului Sudului intră în linie dreaptă. Primăria Timișoara caută diriginți de șantier care să supravegheze lucrarea. Pune la bătaie 90.000 de lei.

Autoritățile au lansat licitația pentru servici de asistență tehnică pe durata lucrărilor la Bulevardul Sudului, care se vor întinde pe parcursul a 10 luni.

”Serviciul de asistență tehnică de specialitate prin diriginți de șantier constă în verificarea realizării corecte a execuției lucrărilor de construcție în conformitate cu cerințele impuse în caietul de sarcini, documentația tehnică a lucrării și cu respectarea reglementărilor legale în vigoare.

Modernizarea Bulevardului Sudului se realizează prin extinderea la 4 benzi de circulație a carosabilului existent. Se vor amenaja locuri de parcare limitrofe părții carosabile, stațiile pentru transportul în comun, trotuare piste pentru bicicliști”, aflăm din anunțul de lansare al licitației.

De asemenea, se vor amenaja spații verzi și sistemul de alimentare cu apă și canalizare în subteran. Firmele interesate să ofere serviciile de asistență tehnică pot să se înscrie la licitație până în 3 iunie.

foto – Radio Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ