Fals producător, amendat într-o piață din Timișoara. Cum păcălea clienții

99

S-a dat drept producător local, dar în loc să se aleagă cu profit de pe urma clienților, s-a trezit cu o amendă consistentă și cu interdicție de a vinde marfă într-o piață din Timișoara. Este pățania unui bărbat care a încercat să vândă legume în piața volantă de la Stadionul Dan Păltinișanu, deși produsele nu erau crescute de el, ci cumpărate dintr-o altă piață.

”Producătorul” de ocazie a fost descoperit, sâmbătă, de polițiștii locali care verificau activitățile din piața volantă. Luat la întrebări, acesta a recunoscut că a cumpărat legumele din Piața de Gros din oraș. S-a ales cu o amendă de 2.000 de lei.

”De asemenea, comerciantului și tuturor membrilor familiei consemnați în carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol li s-a interzis dreptul de a mai comercializa produse agroalimentare în piețele volante de pe raza municipiului Timișoara pentru o perioadă de 12 luni de la data aplicării sancțiunii, în cazul în care va fi depistat încălcând interdicția fiind din nou sancționat iar produsele urmând a fi ridicate în vederea confiscării”, au declarant reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii locali atrag atenția comercianților să respecte legislația din domeniu pentru a nu fi sancționați și pentru a nu li se interzice dreptul de a practica acte de comerț în piețele volante.

 

LĂSAȚI UN MESAJ