Cuprinși de magia florilor, și-au pierdut copiii, la Timfloralis!

118

A fost extrem de aglomerat în centrul vechi al Timișoarei, la finalul săptămânii trecute. Zeci de mii de oameni au poposit în piețele pietonale din orașul de pe Bega pentru a se bucura de festivalul Timfloralis și de Târgul de Paști. Însă distracția s-a transformat în panică pentru părinții a doi copii care s-au pierdut în mulțime.

Duminică, în Piața Victoriei, polițiștii locali au găsit o fetiță de 3 ani care plângea și nu era cu părinții ei. Agenții au pornit în căutarea adulților și în aproximativ 20 de minute i-au găsit și le-au predat copilul.

Nu a durat mult până când oamenii legii au mai găsit un băiețel, de 4 ani, care se pierduse de familie. Cu ajutorul sistemului de sunet amplasat în Piața Unirii, agenții au anunțat descoperirea și micuțul a ajuns înapoi în familie.

”Poliția Locală Timișoara constată că numărul unor astfel de cazuri a crescut în ultima perioadă și de aceea recomandă din nou părinților ca atunci când sunt în zone aglomerate, cum sunt Piața Victoriei, Piața Libertății, Unirii și altele, să fie mai atenți și să aibă grijă de copii deoarece se pot rătăci foarte ușor, iar în cazul în care acest lucru se întâmplă să sune imediat la numărul de urgență 112”, atrage atenția Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ