Primar din Banat, în ipostaze halucinante! Vezi despre cine e vorba

10832

Cunoscut pentru fotografiile inedite pe care şi le pune pe Facebook, primarul comunei Coşteiu, de lângă Lugoj, e protagonistul unui nou scandal. Mai multe fotografii în care primarul apare chiar dezbrăcat, în pielea goală, au fost făcute publice.

Petru Carebia susține că pozele i-au fost furate din telefon şi că nu le-a trimis niciunei domnişoare. „Mi-au fost furate din telefon, eu nu am pus niciun fel de poze pe internet. Acum am vorbit cu avocatul îi dau în judecată pe cei care le-au pus”, a declarat Carebia pentru publicația lugojeană Cetăţeanul.

Întrebat cum şi pentru ce şi-a făcut astfel de fotografii, primarul de la Coşteiu a răspuns că, la el acasă, se pozează cum vrea. „Sunt nişte fotografii făcute în intimitatea mea, la mine acasă. Aia în care apar dezbrăcat e trucată, eu nu am făcut astfel de poze şi nici nu le-am trimis la nimeni”, a mai precizat edilul de Coşteiu.

Sursa: cetateanul.ro

2 COMENTARII

  1. Hai sa fim seriosi, nu-i tin partea la domnu’ primar dar are dreptate, la el acasa face ce vrea. Se vede clar ca pozele cu penisul sunt trucate, s-a fotografiat in chiloti, mare lucru. n=are voie? Sa dea cu piatra ala de nu si-a facut poze in pielea goala vreodata. Ce ne mai place sa scormonim in viata unora. Important e ce face pe plan profesional, nu in privat. Daca e un lucru pentru care e de condamnat, e faptul ca se incurca cu pitipoance puse pe jecmaneala. Sper sa o dea in judecata si sa castige. Unii oameni pur si simplu nu au limita.

LĂSAȚI UN MESAJ