Prima casă din România construită în doar TREI ZILE va fi donată unei femei văduve din vestul țării

177

Casa va fi ridicată lângă Arad, în cadrul unei acțiuni de caritate, pentru o femeie văduvă și fiica ei adoptivă.

În perioada 10 – 12 mai, pe raza comunei Vladimirescu de lângă orașul Arad, se va derula ultima etapă și, totodată, cea mai spectaculoasă a „Build & Grow România”, o acțiune umanitară de amploare demarată în urmă cu câteva luni de organizația „Build & Grow”.

Derularea acestui proiect în zona Aradului se datorează implicării unui binecunoscut dezvoltator imobiliar arădean, a cărui echipă a fost responsabilă de coordonarea locală.

În cadrul acestui proiect, o echipă de profesioniști din conducerea unei mari companii internaționale de consultanță în real estate va da un sens real și totodată umanitar termenului de „teambuilding”. Componenţii vor lăsa la o parte laptopurile și smartphone-urile de ultimă generație, vor părăsi birourile din Germania pentru câteva zile și vor veni în România pentru a deveni o adevărată echipă de constructori care ridică o casă.

Casa va fi construită și donată unei văduve, al cărei soț a decedat neașteptat în urma unui infarct și care locuiește împreună cu fiica ei adoptivă. Noua lor locuință a fost proiectată special pentru ele de către un birou de arhitectură din Arad și este fabricată integral de către o companie din Republica Moldova.

sursa: newsar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ