Spargere la magazinul unui primar! Hoții au dat nas în nas cu polițiștii

275

Un primar din Valea Jiului a fost călcat, în weekend, de hoți. Mai mulți tineri au furat mai multe bunuri, însă au avut ghinionul să dea nas în nas cu polițiștii. Și asta imediat după comiterea spargerii.

Mai multe persoane au intrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un magazin din Petrila. Este vorba despre magazinul din Cimpa deținut de primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

Polițiștii hunedoreni spun că hoții, patru la număr, au intrat în magazin după ce au spart un geam lateral al acestuia. Hoții au furat țigări, băuturi alcoolice și cafea. Și-au umplut buzunarele și-au vrut să părăsească locul infracțiunii. În jurul orei 4 dimineața. Numai că au dat „nas în nas” cu un echipaj de poliție ce patrula în zonă.

Indivizii au aruncat produsele furate și au luat-o la fugă, pe jos. Iar polițiștii după ei. După câțiva zeci de metri de alergare, polițiștii au reușit să-i prindă pe fugari și să-i imobilizeze.

”În data de 05.05.2018, în jurul orei 04:00, în urma unei sesizări pe numărul de urgenţă 112, prin care se semnala spargerea unui magazin, poliţiştii petrileni s-au deplasat pe strada Cimpa, din oraşul Petrila, unde au observat un autoturism suspect, care se deplasa pe sensul de mers Cimpa – Petroşani. Urmare a somaţiei poliţiştilor, conducătorul autoturismului a oprit, moment în care trei tineri au fugit, unul dintre aceştia aruncând un sac din rafie (în care se aflau mai multe pachete de țigări și sticle cu băuturi alcoolice)”, informează IPJ Hunedoara.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit atât identitatea conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Lupeni, cât şi a celor trei tineri – toţi din municipiul Vulcan. Aceștia au 15, 19 şi 33 de ani. Toți au fugit la vederea poliţiştilor, abandonând bunurile sustrase.

Edilul petrilean a refuzat să comenteze incidentul și să spună care e valoarea pagubei.

sursa: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ