Preot prins beat și în… chiloți, la volan

513

Să faci ce zice popa, nu ce face popa! Vorba e confirmată din plin de isprava unui preot din Prahova, care băut fiind a provocat un accident rutier. Şi de parcă nu ar fi fost destul că abia se ţinea pe picioare, când a coborât din maşină părintele i-a şocat pe poliţişti: era îmbrăcat doar în lenjerie intimă.

Enoriaşii nu sunt surprinşi, ba au chiar o explicaţie pentru ţinuta lui sumară: preotului îi plăcea viaţa. Pentru faptele sale, preotul s-a ales cu dosar penal şi a pierdut dreptul de a mai sluji în biserică.

Imaginile cu preotul au fost filmate imediat după accidentul rutier: a intrat pe contrasens şi a izbit în plin o altă maşină. Martorii şi-au făcut cruce: la volan, şoferul vinovat era îmbrăcat doar în boxeri, deşi afară temperaturile se apropiau de 0 grade. Şi poliţiştii au avut parte de o supriză: părintele nu era doar dezbrăcat, ci şi beat.

În curba ce face legătura între comuna Valea Călugărească şi localitatea Dârvari, preotul a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în maşina condusă de tânărul de 22 de ani. La faţa locului încă se mai văd bucăţi din maşinile care au fost serios avariate.

În urma impactului, o pasageră din maşina lovită de preot a ajuns la spital cu răni minore. Părintele este cercetat pentru vătămare coprorală şi conducere sub influenţa alcoolului.

Părintele a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, dar a obţinut în instanţă schimbarea măsurii în arest la domiciliu.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ