Scandal în Ungaria: Primarul din Győr, filmat cu o prostituată pe un iaht de lux

1780

Zsolt Borkai, primarul oraşului Győr şi totodată membru important al partidului de guvernământ din Ungaria, FIDESZ, a fost filmat în timp ce făcea sex cu o prostituată de lux pe un iaht, în prezenţa altor persoane, la ceea ce părea o petrecere privată.

Dezvăluirile au fost făcute de o persoană anonimă pe un blog numit „Avocatul diavolului”, care între timp nu mai poate fi accesat. Imaginile au ajuns însă, între timp, şi pe alte site-uri, iar presa din Ungaria a preluat şi dezbătut subiectul.

Anonimul care a făcut dezvăluirile le-a însoţit de mai multe acuzaţii la adresa primarului Zsolt Borkai, care conduce oraşul Győr din 2006, inclusiv că acesta ar fi corupt şi că a plătit dezmăţul cu prostituate de pe iahtul de lux din bani publici, notează jurnaliştii din Ungaria.

Totul s-ar fi petrecut undeva în largul Croaţiei. În imaginile apărute pe respectivul blog s-a putut vedea cum politicianul se distrează alături de nişte prieteni şi de câteva tinere arătoase pe un iaht, cu multă băutură pe mese

Sursa – ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ