„Căutăm femeie de serviciu, cu… 30 de ani vechime”. Anunț inedit, într-un liceu

141

O femeie de serviciu cu 30 de ani vechime în muncă este candidata ideală pentru un loc de muncă disponibil la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. Această condiție impusă la angajare a fost explicată de directorul instituției de învățământ.

Cei 30 de ani vechime în muncă nu sunt suficienți pentru candidata ideală. Pe lângă această condiție, femeia de serviciu care poate ocupa postul vacant la acest liceu trebuie să aibă un curs de agent curăţenie clădiri şi un curs de instruire privind însuşirea noţiunilor de igienă, dar şi cel puţin studii medii.

Contactat de alba24.ro, directorul instituţiei, profesor doctor Ioan Chiciudean, a motivat condiţia de 30 de ani de vechime în muncă, prin faptul că instituţia caută o persoană care să rămână pe termen lung angajată şi să aibă experienţă în domeniu, potrivit adevarul.ro.

Acesta a spus că a mai organizat în trecut concursuri pentru ocuparea postului de femeie de serviciu, dar cele care au venit nu au stat pentru mult timp angajate. Momentan, potrivit lui Ioan Chiciudean, nu s-a prezentat nimeni pentru a depune dosarul.

LĂSAȚI UN MESAJ