Caz cutremurător de proxenetism în vestul țării. Și-a dus fiica vitregă să se prostitueze în Occident

298

Un caz desprins parcă din cele mai tenebroase scenarii a ajuns în atenția anchetatorilor hunedoreni. Un bărbat din Lupeni și-a dus fiica vitregă să câștige bani din practicarea prostituției, în Germania. Pe lângă ea, o altă tânără din Lupeni a mers în același loc pentru a presta servicii sexuale contra unor sume de bani, sub supravegherea bărbatului acuzat de proxenetism.

„În luna septembrie 2015, inculpatul R.A., împreună cu fiica concubinei sale, persoana vătămată Ș.M.I., au plecat în Germania, stabilindu-se în localitatea Bremen, într-un imobil cu regim de pensiune, imobil în care, cu acceptul și cunoștința proprietarului imobilului, se practica și prostituția, de către diferite femei”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

În pensiunea din Germania, cei doi au închiriat un apartament, iar Ș.M.I. a început să practice prostituția. Tânăra ar fi apelat la proprietarul pensiunii să posteze fotografii cu ea și anunțuri cu serviciile pe care le oferă, ca să poată fi contactată de clienți. În scurt timp, Ș.M.I. a chemat-o la ea pe o altă tânără, K.M.I. care practica prostituția în Lupeni, susțin procurorii. K.M.I. a ascuns familiei faptul că a plecat de bunăvoie în Germania, astfel că mama ei a sesizat organele de poliție, susținând că tânăra „a fost determinată, prin constrângeri și amenințări, de către inculpatul R.A. și membrii familiei acestuia, să plece în Germania, pentru a lucra ca prostituată, în beneficiul inculpatului”, se precizează în rechizitoriu, conform ziardehunedoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ