Premier şi fost premier, pe Facebook. A uitat lumea de… Ponta?

82

Dacian Cioloş foloseşte Facebook să-şi anunţe programul de lucru: astăzi și mâine reprezint România la Consiliului European de la Bruxelles. Nici fostul premier Victor Ponta nu se desparte de reţeaua de socializare!

Problema refugiaților, combaterea terorismului, întărirea uniunii economice şi monetare, piața unică și referendumul privind apartenența Regatului Unit al Marii Britanii la UE sunt printre subiectele aflate pe agendă, a anunţat joi seara Dacian Cioloş, pe Facebook.

Alte puncte de pe agenda premierului: adoptarea unei concluzii privind situația din Siria și prelungirea cu 6 luni a sancțiunilor impuse Federației Ruse.

„Principala temă rămâne însă migraţia, un subiect cu sensibilitate politică şi care preocupă atât statele membre cât și pe cele din vecinătate în momentul de faţă. Așa cum am spus și în fața Parlamentului României, poziția mea este una clară: UE trebuie să insiste în primul rând pe înțelegerea și tratarea cauzelor migraţiei, iar apoi pe identificarea măsurilor optime pentru a ţine sub control migraţia ilegală şi necontrolată”, a transmis prim-ministrul.

Ponta, pe Facebook: Uf, ce bine că acum nu îmi mai cere nimeni demisia!

Fostul premier Victor Ponta e departe de luminile reflectoarelor şi exclamă pe Facebook: Uf, ce bine că acum nu îmi mai cere nimeni demisia! Ponta nu uită să reamintească publicului de perioada cât a fost şef la Palatul Victoria: „pentru cei care au uitat, am avut cea mai mare creștere economică din UE în T3 2015”.

Fostul şef al Executivului ţine să lămurească lucrurile, după ce a fost speaker la o conferinţă la Beijing: particip la multe evenimente internaționale în baza experienței și cunoștințelor acumulate, evident fără să primesc bani sau alte foloase!

LĂSAȚI UN MESAJ