Comuna Dumbrăvița intră în elita sportului! VIDEO

753

Edilii au inaugurat astăzi noua sală polivalentă din localitate, o investiție de 1,3 milioane de euro, proiect transfrontalier realizat în parteneriat cu localitatea înfrățită Szentes, din Ungaria.

Sala Polivalentă din comuna timișeană Dumbrăvița are o suprafață de peste 2.200 de metri pătrați. Valoarea totală este de peste 2,1 milioane de euro, din care 1,3 de milioane de euro au fost plătiți de Primăria din Dumbrăvița, ca lider de proiect. Primii sportivi care beneficiază de noua sală sunt membrii echipei de tenis de masă CS Dumbrăvița, campioană națională, la fete și anul acesta.Sala Dumbravita 3
Tribuna are o capacitate de 500 de locuri. Sala poate gazdui meciuri de handbal, volei, baschet, fotbal în sală, tenis sau alte competiții sportive. Asta ținând cont că dotarea cu echipament sportiv a sălii permite organizarea de competiții sportive diverse, care să respecte normele internaționale în domeniu. În plus, aici pot fi organizate manifestări diverse, de la conferințe la spectacole sau expoziții.

LĂSAȚI UN MESAJ