Politehnica Timișoara iese din Cupa României în optimile de finală

73

Politehnica Timișoara a părăsit Cupa României la handbal după înfrângerea din această seară de la Odorhei, 20-24. Pentru studenți a fost ultima confruntare a anului.

Misiune aproape imposibilă pentru Politehnica Timișoara în meciul din optimile de finală ale Cupei României. Bănățenii s-au deplasat pe terenul lui HC Odorhei, una dintre fruntașele campionatului, fără gloanțe. Doi dintre oamenii de bază ai echipei pregătite de Pero Milosevic au absentat și acest lucru nu avea cum să nu influențeze randamentul echipei. Interul Irakli Chikovani și extrema Iulian Halcă și-au ispășit suspendările pentru eliminările din jocul anteriori, cel de la Ploiești.

Iar veștile proaste au continuat să vină pentru alb-violeți, care din minutul 26 au rămas fără un alt titular. Mirko Lasica a văzut și el cartonașul roșu pentru lovirea unui adversar și opțiunile staff-ul tehnic s-au limitat și mai mult. În aceste condiții Poli nu a putut să țină ritmul cu Odorhei, care a avut în permnaneță 3-4 goluri avans pe tabela de marcaj.

Scor final 24-20 (13-11) și Poli iese din Cupa României din faza optimilor de finală. Bănățenii se pot concentra de acum încolo doar pe competiția internă principală, Liga Națională, acolo unde vor ierna pe un loc călduț – locul 7.

Bănățenii vor intra în vacanța de iarnă până la începutul lunii ianuarie când are loc reunirea. Reluarea campionatului e prevăzută pentru luna februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ