Poșta Română lasă o bătrână din Jimbolia fără pensie ! Ce se întâmplă !

962

Situație incredibilă în localitatea timișeana Jimbolia, dezvăluită de o femeie revoltată de modul în care se desfășoară activitatea la Poșta Română.

Aceasta a transmis public, prin intermediul unei rețele de socializare, un mesaj către instituția care a întârziat cu plata pensiei bunicii sale, fără nici o explicație. Ba dimpotrivă, cu un răspuns destul de tranșant venit din partea unei funcționare a Poștei Române.

Redăm mesajul femeii revoltate de activitatea instituției publice:

,,Mesaj pentru poșta română Jimbolia, 

Este vorba despre pensia bunicii mele de pe strada Brâncoveanu. Pensia ei trebuia să ajungă pe data de 18 iunie (și am înțeles că nu este singura pensionară în situația asta), iar la Poștă cînd s-a dus nora ei să întrebe, o angajată a zbierat la ea spunându-i așa : <CÂND O SĂ AVEM BANI O SĂ-I ADUCEM>. Întrebarea mea e: CÂND AJUNG PENSIILE PE STRADA MENȚIONATĂ MAI SUS ?? Intreb public, aici, pentru ca la Poștă degeaba merg să întreb că nu rezolv nimic (poate vi se pare că e o prostie ce am făcut scriind aici , sper să nu îmi săriți în cap și sper că sunt persoane care înțeleg ce vreau să transmit). Ceea ce nu știe acea angajată care a vorbit de sus, e că femeia asta (n.r. bunica) depinde de acea pensie deoarece e foarte bolnavă. Rugămintea mea e ca atunci când pensia întârzie să apară, măcar niște explicații civilizate ar merita bieții pensionari în cauză. Mulțumesc !!!”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ