Patricia Kaas, la Timișoara în această seară! Ce condiții a impus artista pentru desfășurarea concertului

1068

Patricia Kaas va concerta, în această seară, în Parcul Rozelor din Timișoara!

Artista, celebră la nivel mondial a revenit în România, după patru ani de la ultimul său spectacol pe care l-a avut în țara noastră. Patricia Kaas a concertat la București, pe 24 iunie 2017, la Sala Palatului. Luni seara, pe 26 iunie, artista îi va încânta și pe timișoreni cu piesele sale renumite. Concertul de la Timișoara este programat  în Parcul Rozelor, de la ora 20:30.

Cerințele artistei pentru concertele din România

Pentru concertele pe care le va susţine la Bucureşti şi Timişoara, reprezentanţii Patriciei Kaas au trimis o listă de condiţii stricte pe care trebuie să le îndeplinească spaţiul din spatele scenei. În cabină, artista a solicitat o temperatură reglată la 21 grade Celsius şi o ventilaţie optimă, pentru a-şi proteja corzile vocale. Nu acceptă iluminarea cabinei cu neon, iar prezenţa florilor este obligatorie. Cântăreaţa doreşte să aibă la dispoziţie apă, ceai, cafea instant şi lapte bio. Fără dulciuri, dar batoanele cu seminţe sunt obligatorii.

Patricia Kaas s-a născut în 1966, în orașul Forbach din nord-estul Franței, într-o familie simplă. A crescut ascultând muzica măreței Edith Piaf, care determinat-o să îmbrățișeze cariera muzicală. Patricia Kaas cântă de peste 25 de ani, în 2012 realizând un material discografic de excepție, oferit tribut predecesoarei sale, Edith Piaf. Kaas a debutat în 1988, devenind apreciată odată cu hiturile „Mon mec a moi” și „Mademoiselle chante le blues”.

LĂSAȚI UN MESAJ