24.1 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Poliția Locală Timișoara, alături de sportivi la Festivalul de Arte Martiale și Sporturi de Contact

Poliția Locală Timișoara a participat, astăzi, la Festivalul de Arte Marțiale și Sporturi de Contact, desfășurat în Piața Libertății.

La manifestarea dedicată sportului au participat sute de copii pasionați de mișcare, iar polițiștii locali, în calitate de colaboratori ai organizatorului Sport Record Original, au fost prezenți pentru a întări faptul că mișcarea înseamnă sănătate, disciplină și putere.

La standul de prezentare al instituției au fost alături și polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității din Inspectoratul Județean de Poliție Timiș și cei de la Agenția Națională Antidrog Timiș, toate cele trei instituții prezentand copiilor echipamente pe care le au în dotare, pliante și informații extrem de utile pentru siguranța lor.

Micuții s-au bucurat de prezența oamenilor în uniformă, venind în număr foarte mare pentru a discuta cu ei și pentru a afla cat mai multe despre munca de polițist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un bărbat din Timiș s-a trezit cu mascații la ușă! Ce au găsit aceștia acasă la bărbat?

Un bărbat din Nițchidorf, județul Timiș, s-a trezit cu mascații la ușă. Bărbatul avea o pușcă, și mai multe tipuri de gloanțe, însă nu...

Stegarul Trăilă Spăriosu din Uzdin a salvat onoarea Regimentului grăniceresc de la Panciova

Cu mai multe episoade în urmă în paginile istorisirilor noastre am vorbit pe larg despre tradițiile militare ale grănicerilor bănățeni. Acești s-au acoperit de...

Citește și :