Politehnica Timișoara iernează pe locul secund!

84

Handbaliștii timișoreni vor începe anul 2018 din postura de vicelideri ai Ligii Zimbrilor. Victoria de miercuri, 35-28 cu HC Vaslui, le-a adus studenților locul 2 la întreruperea campionatului.

Poli este în mare formă în acest final de an. Cinci victorii consecutive au urcat-o pe gruparea violetă pe poziția secundă, la două lungimi de liderul Steaua. Ultimul succes s-a conturat în intermediara de miercuri, ultima programată în acest an. Poli a triumfat fără probleme la Vaslui, scor 35-28 (17-14).

Un nou joc pe care elevii lui Pero Milosevic l-au controlat tactic și, cu excepția minutelor de start, l-au condus și pe tabelă. Diferența a crescut constant pe tabelă și a ajuns la punctul maxim de 9 goluri în ultimele minute (33-24). Jocul cu pivotul le-a ieșit perfect bănățenilor, Hrimiuc fiind liderul golurilor marcate cu 10 reușite. L-au urmat Marjanovic 9 goluri, Krsto Milosevic 6 goluri, Șania 3 goluri, Orbovic 2 goluri, Cîmpan 2 goluri, Vuk Milosevic 2 goluri, Fenici 1 gol.

Cele 32 de puncte adunate în cele 15 etape scurse îi asigură Politehnicii o iarnă liniștită pe un nesperat loc doi. Steaua București, cu 34 puncte, o devansează pe gruparea timișoreană, iar Potaissa Turda și Dobrogea Sud Constanța sunt sub Poli cu 30 de puncte. Dobrogenii vor fi primii adversari al violeților din 2018, în runda din 1 februarie.

Poli mai are de așteptat câteva zile până la vacanța de iarnă. Sâmbătă, studenții au de disputat sfertul de finală al Cupei României în compania divzionarei secunde Știința Bacău într-un joc ce se va desfășura la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ