Podium dublu pentru motorsportul timișorean

116

Sfârșit de săptămână foarte bun pentru motorsportul timișorean. Motociclistul Cătălin Cazacu și pilotul Bogdan Cuzma au bifat duminică clasări meritorii pe podium.

Week-end plin pentru motorsportul din vestul țării; cu participări importante în curse de motociclism și automobilism. Iar la final rezultatele au fost mai mult decât onorabile: un loc întâi și un loc trei. Cătălin Cazacu și Bogdan Cuzma au fost în prim-planul curselor.

Motociclistul Cătălin Cazacu a câștigat clar etapa a doua din competiția internă Moto RC ce s-a desfășurat la Adâncata. Concurând la categoria Superbike 1000 cmc, timișoreanul le-a dat ”gaz” adversarilor și a trecut primul linia de sosire cu peste 30 de secunde avans față de cel de-al doilea clasat. Pilotul de la SCM Timișoara este lider absolut în ierarhia generală cu două victorii adunate în primele două curse.

Mai aproape de Timișoara s-a desfășurat Cupa Gorjului pe traseul de la Rânca, etapa cu numărul trei a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Campionul en-titre Bogdan Cuzma a ocupat locul trei în clasamentul general, la 4 secunde de învingătorul Andrei Dumitrescu și la două secunde de bulgarul Lyuben Kamenov. Pilotul de la CB Rally Vest a pilotat un Mitsubishi Evo 9 și este la a doua clasare pe podium în acest sezon după victoria de etapă de la Brașov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.