Angajaţii Primăriei Timişoara, revoltaţi de încălcările legii, ies în stradă

426

Că în cadrul Primăriei Timişoara se încalcă legea nu este o noutate. Dar se pare că situaţia este atât de gravă încât până şi proprii angajaţi au început să se revolte. Una dintre funcţionare aduce acuzaţii grave de ilegalităţi administraţiei timişorene şi spune că e pregătită să demonstreze acest lucru cu documente. Mai mult, femeia spune că va protesta în faţa Primăriei Timişoara.

Angajaşa şi-a spus năduful pe Facebook şi a anunţat protestul.

COMUNICAT DE PRESA
MIRELA-ADRIANA TOC, functionar in cadrul primariei Timisoara, incepand de marti 13.06.2017, voi protesta, in fata institutiei, intre orele 16-18, impotriva incalcarii sistematice a legislatiei, de catre unii sefi din primaria municipiului Timisoara, care au avut ca efect prejudicierea bugetului local si a cetatenilor.Am sesizat aceste ilegalitati , incepand din anul 2007, fara vreun rezultat notabil, din cauza complicitatii unor sefi, din institutiile de control, care nu au luat nici o masura”, a scris funcţionara pe Facebook.

Funcţionara lucrează în cadrul Primăriei, iar în ultimul timp a fost mutată de la un departament la altul. Cert este că a muncit şi la Direcţia Tehnică, sub conducerea lui Culiţă Chiş.

mirela-toc

LĂSAȚI UN MESAJ