PMP este echilibrat politic. Nu e bine nici în opoziţie, nici la putere

132

Partidul Mişcării Populare a trecut de perioada disensiunilor de mai câteva săptămâni în urma. Lucrurile încep să se limpezească şi să se aşeze.

Contestatul membru al partidului, Dorin Cândea, a devenit secretar general şi este mai tot timpul plecat prin judeţ cu munca organizatorică. Foştii săi detractori au început să-i recunoască meritele. Demisionarii din zilele trecute s-au întors şi promit să fie cuminţi.

Noua conducere a filialei judeţene s-a prezentat în faţa publicului. E de remarcat şi apreciat că doamnele domină în această formaţiune.

O achiziţie, dorită a fi de marcă, este a fostului consilier judeţean Sorin Cociobea, fost la PDL apoi trecut la PSD. În partid se considera ca acest trecut nu este traseism politic ci doar pur şi simplu experienţă în actul de administraţie locală. Cociobea a remarcat că nu avea nici un cuvânt de spus în CJT în calitatea sa de membru al formaţiunii aflate atunci în opoziţie. Aşa că a trecut la putere. Sau poate în ordine inversă. Dar nici aici nu prea a avut loc de desfăşurare. Deci a ales o nouă formaţiune.

Pentru alegerile ce se apropie se pregătesc multi candidaţi. Toţi îşi depun candidaturile. Dar încă nu au fost discutate şi omologate de conducere. Optimismul popularilor este destul de mare. În cel puţin 60 de localităţi se va face o figură frumoasă. În condiţiile în care alţii, cu mai multă experienţă, şi-au propus mai puţin, pot fi surpriza alegerilor de la vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.