Un om de afaceri anonim donează peste 200.000 de lei pentru echipa Politehnica Timişoara!-VIDEO

142

Colac de salvare pentru echipa de fotbal Politehnica Timişoara! Un om de afaceri din oraş, care preferă să îşi păstreze anonimatul, a donat aproximativ 200.000 de lei clubului sportiv. Promisiuni pentru alte donaţii există!

„Apelurile mele spre cei care au bani şi care vor să vină spre noi nu sunt fără ecou. Avem un sponsor, o firmă, care s-a angajat ferm să plătească 50.000 de euro, adică peste 200.000 de lei, şi îşi analizează afacerile să vadă dacă poate să vină în perioada imediat următoare cu încă o plată de 200.000 de lei”, a anunţat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Astfel, clubul sportiv scapă, cel puţin o perioadă, de greutăţile financiare. Însă până la licenţiere mai este nevoie de bani, mai ales pentru plata datoriilor echipei.

„Momentan nu e niciun pericol, dar trebuie să mai facem încasări pentru ca la 31 martie să nu avem datorii. Avem ceva datorii, nu le ştiu acum, dar situaţia este mult mai bună decât altele din România. La noi restanţele sunt de 2 luni, nu mai mari. Sunt datorii şi către stat, e făcută o eşalonare. Însă trebuie să venim cu fonduri. Echipa nu este în pericol. Echipa terbuie să se concentreze pe pregătire şi pe joc pentru a strânge puncte”,a adăugat primarul Timişoarei.

Edilul nu renunţă nici la ideea de a crea un sistem de donaţii prin SMS atât pentru finanţarea sportului, cât şi pentru alte asociaţii din Timişoara.

„Dacă operatorii de telefonie sunt dispuşi să vină şi ei ca sponsori, şi acel tarif praticat pentru SMS se duce cu titlul de sponsorizare către Poli Timişoara, atunci putem să depăşim momentul greu”, încheie primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ