PSD Timiş l-a „executat” pe Traian Stoia. Viceprimarul a fost exclus din partid-VIDEO

133

PSD Timiş l-a exclus pe Traian Stoia, după ce acesta nu a respectat linia impusă de partid la votul în Consiliul Local, lăsând acum calea deschisă şi către retragerea sprijinului politic.

„Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş s-a reunit astăzi în şedinţă de lucru, liderii social-democraţi luând o serie de decizii administrative şi politice. Pe lângă pregătirea campaniei electorale, pe ordinea de zi s-a aflat şi propunerea Biroului Municipal al PSD Timişoara de excludere din partid a viceprimarului Timişoarei, domnul Traian Stoia. Preşedintele interimar al PSD Timişoara, deputatul Florin Bîrsăşteanu, a expus membrilor BPJ situaţia de fapt, iar votul în favoarea excluderii a fost unanim. Astfel, începând de astăzi, domnul Traian Stoia nu mai este membru al Partidului Social Democrat”, se precizează în comunicatul formaţiunii.

Liderii PSD Timiş relataseră anterior că exclud posibilitatea ca Traian Stoia să mai rămână în Consiliul Local Timișoara ca independent sau în funcția de viceprimar, după ce excluderea din PSD este validată și i se retrage sprijinul.

Primarul Nicolae Robu a comentat excluderea lui Traian Stoia spunând doar că „nu mă preocupă ce face PSD, dar merge spre pierzanie”.

LĂSAȚI UN MESAJ