Inflație de candidați pentru șefia Consiliului Județean, la PNL Timiș. Nicolae Robu le-a pierdut numărul! VIDEO

174

Deși data limită de depunere a candidaturilor pentru șefia Consiliului Județean a fost pe 18 februarie co-președintele filialei Timiș a Partidului Național Liberal, Nicolae Robu lasă ușa deschisă eventualilor întârziați, până la începerea procedurilor interne de departajare.

Numărul candidaților care vor să acceadă la cea mai înaltă funcție din administrația județeană, a trecut de 10, conform celor spuse de co-președintele PNL Timiș, Nicolae Robu: ”nu știu precis câți colegi din filială s-au înscris pentru președinția Consiliului Județean, 9 sau 10. Oricum, printre ultimii înscriși se află oameni de bază ai PNL Timiș, precum Liliana Oneț, fost subprefect al Județului, sau Ciprian Bogdan, fost manager al Spitalului Județean Timișoara și – o scurtă perioadă – membru în conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.”

Robu exclude posibilitatea amestecului de la centru în desemnarea candidatului care să ajungă în fotoliul de președinte al Consiliului Județean Timiș, în sensul impunerii unei persoane anume. Este cunoscut faptul că s-a vehiculat numele lui Alin Popoviciu, impus cu forța de Blaga, peste capul filialei județene și în ciuda competiției interne organizată pentru promovarea celui mai bun candidat.

Nicolae Robu este încrezător în șansele care se deschid liberalilor timișeni pentru a obține majoritatea în Consiliul Județean Timiș, date fiind disensiunile și frământările din sânul foștilor aliați din PSD. El crede că vom avea din nou un președinte liberal al administrației județene, după 16 ani, ultimul fiind Viorel Coifan, care a fost președinte al Consiliului Județean Timiș două mandate, între 1992 și 2000.

1 COMENTARIU

  1. Ciprian Bogdan merita cu adevărat sa fie ales. Un om deosebit, cu capacități manageriale care știe si poate sa facă lucruri pt acest județ. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ