Petre Grigoraș a fost demis, ACS Poli rămâne fără antrenor în ultimele runde

2853

Deja retrogradată în B, ACS Poli a rămas și fără antrenorul principal pentru ultimele două etape. Primarul Nicolae Robu a anunțat pe pagina sa de facebook demiterea tehnicianului Petre Grigoraș…

Petre Grigoraș a fost demis din funcția de antrenor al formației ACS Poli după eșecul cu 1-4 în fața lui FC Botoșani. Primarul Nicolae Robu a anunțat pe pagina sa de facebook decizia de a despărți de serviciile tehnicianului. ”Domnule Grigoraș, după ce din 9 meciuri – însemnând 27 de puncte puse în joc – cu dv pe bancă am obținut doar 5 puncte (1 victorie și 2 egaluri), marcând 10 goluri și încasând 25 (!!!), trebuie să ne despărțim.

Probabil e prea târziu pt noi să ne mai salvăm de la retrogradare, dar principiul „când nu sunt rezultate, primul care pleacă este antrenorul” trebuie să vi se aplice și dv. Nu avem deocamdată soluția de continuare. O vom comunica public de îndată ce o vom avea”, a scris primarul.

Înfrângerea cu Botoșani a rezolvat în mare parte problema și celei de-a doua echipe retrogradate. ACS Poli mai are doar șanse infime de a scăpa de retrogradarea directă. Minunea vor încerca să o producă violeții fără antrenorul Petre Grigoraș pe banca tehnică…

”Din punctul de vedere al antrenorului cred că am făcut tot posibilul ca atmosfera să fie bună, dar se pare că n-a fost suficient. A fost o perioadă deosebită, au fost și accidentări și problemele cu pregătirea. Nu are rost să le mai aducem aminte. Antrenorul trebuie să plătească pentru lipsa rezultatelor. Au existat jucători care au venit să-mi spună că nu vor să se mai antrenze, dar au fost câțiva pe care i-am convins să mai joace. Cu vorba bună am reușit asta. E greu să-i motivezi cu niște adversari puternici. A fost o experiență din care am învățat multe și sper să fie ultima de asemenea gen”, a fost răspunsul lui Grigoraș.

Antrenorul cu origini constănțene este al treilea schimbat de Poli în acest sezon după Dan Alexa și Florin Marin. A condus-o pe Poli doar în 9 jocuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ