Calvarul s-a încheiat! ACS Poli e retrogradată după 1-4 cu FC Botoșani

6334

ACS Poli Timișoara și-a încheiat socotelile în Liga 1 de fotbal și va reveni după un singur sezon în eșalonul al doilea. Violeții și-au pecetluit șansele de supraviețuire odată cu eșecul de duminică seara, 1-4 în fața lui FC Botoșani.

Coșmarul prim-divizionarei timișorene s-a încheiat, Poli a retrogradat din prima ligă. Chiar dacă teoretic mai există o șansă minusculă de salvare, doar o minune ar putea să îi mai salveze pe alb-violeți în ultimele două runde de la retrogradarea directă. Practic vorbim de obținerea de punctaj maxim cumulat cu două înfrângeri pentru FC Voluntari.

FC Botoșani a consfințit retrogradarea lui Poli prin victoria cu 4-1 realizată duminică seara, pe Dan Păltinișanu. La fel ca în tur, trupa din Moldova a rupt plasa trupei lui Grigoraș, în cele două meciuri defensiva violetă încasând 10 goluri!

Poli s-a zbătut în neputință, a încercat să câștige dar a fost net inferioară Botoșaniului. E drept că un aport important a fost eliminarea lui Jenkins din minutul 37 pentru o intrare criminală asupra lui Vașvari.

Filmul meciului: 0-1 în minutul 9 autor Bordeianu, 1-1 în minutul 12 autor Doman, 1-2 în minutul 33 autor Fulop, 1-3 în minutul 36 autor Cabrera, 1-4 în minutul 49 autor Ivanovici. De notat că Botoșaniul a avut și două bare, ambele în faza din minutul 42.

ACS Poli: Smaranda – Melinte, Cânu, Torres, Popescu – Bărbuț (60, Croitoru), Hernandez (80, Suarez), Jenkins, Doman (60, Elek), Goga – Nimely.

 

LĂSAȚI UN MESAJ