Peste 150 de copii, la prima oprire a caravanei „Phoenix & Friends, United For a Better World”

13

Sala de sport a Liceului Teologic Ortodox „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru prima oprire a caravanei „Phoenix &Friends, United For a Better World”, organizată de clubului ACS Judo Phoenix Timișoara. La demonstrația de judo au participat 12 tineri sportivi în frunte cu dumbrăvițeanca Briana Sperlea, dublă campioană națională și multiplă medaliată la diferite concursuri europene.

La sfârșitul prezentării, cei mai curajoși elevi au urcat pe tatami pentru a învăța judo prin joacă, prin Lupta King Kong, Lupta Crocodililor și Lupta Broscuțelor.

„Caravana de judo Phoenix & Friends, United for a Better World a făcut primul pas aici, în Sala de Sport din cadrul liceului ortodox din Timișoara. Dorim să promovăm generațiile viitoare din club, de a câștiga copii pentru acest sport. Dorim să investim în copii ca să culegem mai târziu în societate. Am strâns peste 150 de elevi din școală, prezentarea a fost foarte bine primită, ne-am bucurat că împreună am putut să învățăm judo prin joacă” – a declarat Laurentiu Jurcă, inițiatorul proiectului, președintele ACS Judo Phoenix Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ