Peste 1.000 de șoferi au parcat ilegal în Timișoara, luna aceasta. Cei mai mulți au blocat circulația tramvaielor

39

Peste 1.000 de șoferi s-au ales cu amenzi considerabile și unii chiar și cu mașinile ridicate după ce au parcat neregulamentar, în Timișoara. Cei mai mulți dintre ei, spun polițiștii locali, au blocat circulația mijloacelor de transport în comun sau accesul ambulanțelor în preajma unităților de primiri urgențe.

”De la începutul acestei luni polițiștii locali au aplicat 1.101 sancțiuni contravenționale la Codul Rutier conducătorilor auto care au oprit sau staționat în locuri nepermise, fiind ridicate și un număr de 32 de autovehicule în cazurile în care mașinile erau parcate astfel încât au încurcat circulația mijloacelor de transport în comun sau pătrunderea ambulanțelor în unitățile spitalicești”, spun oamenii legii.

Amenzile aplicate șoferilor fără bun simț au fost maxime. Fiecare a încasat sancțiuni de 725 de lei și 3 puncte penalizare pe permisul de conducere. În cazul celor 32 de conducători care au rămas și fără mașini, cheltuiala a fost și mai mare. Pentru a-și recupera autoturismele ei au fost nevoiți să achite o taxă de 500 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ