OFSD Caraș-Severin va fi condusă de Luminița Jivan

225

Parlamentarul Luminița Jivan este noua președintă a Organizației de Femei Social-Democrate din Caraș-Severin. După un an în care a asigurat conducerea interimară a OFSD Caraș-Severin în urma plecării Tudoriței Nicula din partid, fosta președintă OFSD, Luminița Jivan a fost aleasă sâmbătă, 18 noiembrie, prin votul unanim al celor 120 de femei social-democrate care s-au reunit la Băile Herculane pentru a-și alege conducerea.

”Am un proiect ambițios, îmi doresc să construim o structură funcțională, cum știm să facem din fiecare instituție pe care o conducem, să fie mândri cetățenii județului că au asemenea oameni care să ia decizii pentru ei. Unitatea este singura modalitate prin care oamenii care ne-au ales se simt în siguranță. Pentru că acolo unde există unitate, orgoliile, ura și piedicile pe care ni le pun cei care știu doar să se opună, nu vor răzbi. Știu că Partidul Social Democrat are toate resursele necesare pentru ca poporul român să se simtă apreciat și răsplătit. Încrederea pe care atâția români și-au exprimat-o prin vot ne onorează și ne obligă, totodată, să fim trup și suflet alături de ei. Voi depune eforturi să mă ridic mereu la nivelul așteptărilor colegilor de partid și mai ales al românilor care și-au pus nădejdea în noi. Sunt convinsă că împreună vom clădi lucruri frumoase și trainice în folosul tuturor!”, a precizat Luminița Jivan.

Alături de femeile social-democrate din județ, la conferința OFSD au mai fost prezente: europarlamentarul Viorica Dăncilă, președinte OFSD la nivel național, Maria Lazăr,secretar executiv OFSD, Romanița Jumanca – președinte OFSD Timiș, Gabriela Popovici – președinte OFSD Timișoara, precum și Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ