Bolnavă grav și abandonată de mamă la Spitalul Louis Țurcanu, această micuță are nevoie de ajutor urgent!

13546

Micuții abandonați de mame în spitalele din Timișoara, indeosebi la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, au nevoie de ajutor! O poză cu o copilă de un anișor postată pe Facebook a stârnit mobilizare masivă pentru ajutorarea acesteia. Este nevoie de hrană, îmbrăcăminte și, cel mai important, de rugăciuni pentru insănătoșirea copilei care a fost abandonată de mamă în spital și care suferă de o gravă boală la inimă. Medicii de la Timișoara nu i-au mai dat nici o șansă.

,,Este nevoie de pampers numărul 3, șervețele umede, hăinuțe de un an, lapte, jucării pentru o fetiță care din păcate nu mai are mult de trăit. A fost abandonată de mamă la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara și are probleme cu inimioara. Pentru ea, din păcate, nu se mai poate face nimic. Pamperși am cumpărat noi destul de mulți, așa că dacă vreți să mai donați pampers ar fi nevoie de numărul 1 pentru alți bebei abandonați. Coletele se trimit la Spitalul Louis Țurcanu Timișoara, etaj 1, salon 10 – Cristina Pascu. Mulțumesc!”, a scris o timișoreancă pe Facebook.

Ulterior, Ana Maria Dan-Cristian a făcut un update cu o veste bună pentru micuță. Se pare că aceasta a mai primit o șansă la viață și va fi dusă la București pentru a fi consultată de niște medici din Roma, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

,,Doamne ajuta !
Share masiv… va rog..
Dacă este cineva din Timișoara … va rog mult,mergeți la ea la spital și numai țineți-o in brațe … are nevoie sa se simtă iubita ..”, a scris Ana Maria Dan-Cristian pe Facebook.

fetita bolnava

LĂSAȚI UN MESAJ