Observații astronomice și teatru de păpuși, în week-end, la Iulius Mall

47

Dacă vreţi să petreceţi un week-end la cumpărături, Iulius Mall Timişoara vă aşteaptă cu cea mai variată ofertă de branduri şi cu evenimente: un târg de produse naturale, teatru de păpuşi pentru cei mici, dar şi observaţii astronomice.

În acest final de săptămână, expozanţii de la Târgul de Produse Naturale şi de Sănătate îi vor întâmpina pe clienţii Iulius Mall cu o gamă bogată de produse, cu numeroase beneficii. Târgul are loc la parterul mall-uluide vineri până duminică inclusiv. Aici, cei interesaţi vor găsi de la miere, produse apicole, ceaiuri, sucuri, gemuri, siropuri, semințe şi fructe uscate, până la remedii medicinale, cosmetice naturale, articole feng shui și multe altele.

Curioşii care vor să admire stelele pe bolta cerească sunt aşteptaţi sâmbătă11 mai 2019la Iulius Mall, la ediţia de primăvară a evenimentului „Ziua Astronomiei Timişoara 2019”. Acţiunea este organizată de Societatea Română pentru Astronomie Culturală şi Iulius Mall. În intervalul orar 19.00 – 22.00, publicul va avea ocazia să observe prin telescop Luna şi să vorbească despre astronomie cu specialiştii în domeniu. Întâlnirea va avea loc pe terasa food court-ului, iar participarea este gratuită.

Duminică, așa cum au fost obișnuiți, prichindeii primesc invitație în lumea poveștilor, în compania marionetelor. De la ora 12.00, în food court, copiii se vor distra urmărind piesa „Marionete în concert”.

LĂSAȚI UN MESAJ