În weekend se închid mai multe străzi din Timișoara

244

Weekendul aduce mai multe restricții în Timișoara. Se vor închide câteva străzi, unele pentru a se efectua lucrări de reabilitare, altele pentru a face loc desfășurării unor evenimente sportive.

”Pentru executarea lucrărilor de reparaţii pe Calea Martirilor, sectorul dintre str. Surorile Martir Caceu şi bd. Liviu Rebreanu, în data de 11 mai 2019, în intervalul orar 7-16 va fi închisă circulaţia rutieră.

Pentru definitivarea lucrărilor de asfaltare pe strada Frederic Mistral, în data de 11 mai 2019, va fi închisă circulaţia rutieră, în intervalul orar 7,30-17,30”, anunță Primăria Timișoara.

În vederea organizării campaniei de atenţionare a şoferilor faţã de prezenţa în trafic a motocicliştilor, ”Atenţie la motociclişti!”, în data de 11 mai 2019, începând cu ora 12 va fi închisă temporar circulaţia rutieră pentru a se desfăşura parada moto pe următorul traseu: parcarea publică din zona Ştrandului Heaven(strada de legătură dintre str. Cerna şi bd. Liviu Rebreanu)-bd. Liviu Rebreanu, Calea Şagului-Piaţa Iuliu Maniu-bd. Iuliu Maniu-str. Gării-bd. Republicii-str. Sf. Ioan-str. Gheorghe Dima-Piaţa Mărăşti-str. Oituz-Piaţa Ionel I. C. Brătianu(Punctele Cardinale)- bd. Take Ionescu-str. Simion Bărnuţiu-Calea Dorobanţilor.

În 12 mai 2019, vor fi luate măsuri de închidere temporară a circulaţiei rutiere în vederea organizării evenimentului “Crosul firmelor”, ediţia a XV-a, începând cu ora 9. Proba de alergare de 4,6 km şi cea de ciclism vor fi pe traseul: Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi, bd. Corneliu Coposu- pasaj Michelangelo-bd. Vasile Pârvan-bd. Mihai Viteazul-întoarcere la intersecţia cu str. Sf. Rozalia, retur pânã la intersecţia Pestalozzi-Ştefan cel Mare(Fabrica de bere). Proba de alergare de 2,5 km: Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi-bd. Corneliu Coposu- pasaj Michelangelo-întoarcere pe bd. Vasile Pârvan. Proba de alergare copii: : Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi, întoarcere la fântâna arteziană, până la Facultatea de Chimie.

LĂSAȚI UN MESAJ