19.1 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

FOTO | Spargere la un magazin de haine din Piața Victoriei. Cine este făptașa?

Femeia de 24 de ani din Arad care a făcut plajă pe șalupa poliției, lovește din nou. De data aceasta făptașa a dat o spargere într-un magazin de haine din Victoriei.

Conform informațiilor transmise de Poliția Locală, ea a forțat ușa unui magazin de haine și a pătruns înăuntru. Când au ajuns polițiștii la fața locului, femeia avea asupra ei un tricou roz.

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 04.00, în Piața Victoriei, au fost sesizați de către colegii de la Monitorizare Video că o persoană a forțat ușa magazinului de produse vestimentare de lângă McDonald’s. Au trecut la verificări și au depistat persoana care a pătruns în incinta acestuia. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că tânără este nimeni alta decât cea care cu câteva zile înainte a făcut plajă pe șalupa Poliției Locale și ulterior a aruncat cu un lichid asupra ambarcațiunii. De această dată tânăra a sustras din magazin un tricou. Polițiștii locali au predat-o pe femeia de 24 de ani din Arad polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, se arată în informațiile transmise de Poliția Locală.

Acum femeia va fi cercetată pentru furt.


Tânăra care făcea plajă pe șalupa Poliției Locale s-a întors la locul faptei. Ce gest a încercat să facă de această dată?

Tânăra de 24 de ani care a făcut plajă pe ambarcațiunea Poliției Locale s-a întors la locul faptei, de această dată, înarmată cu o lumânare și …cremă de plajă. S-a întâmplat miercuri după-amiază, la aceeași oră.

Ghinionista, nu a fost lăsată să se bronzeze liniștită nici de această dată, așa că, folosindu-se de armele din dotare, a avut o tentativă de a vandaliza șalupa poliției. Din fericire, subtanța nu era inflamabilă, așa că nu s-a întâmplat niciun pericol.

Ea a fost văzută de un agent STPT, care a anunțat poliția. Polițiștii au ajuns repede la fața locului și au chemat o ambulanță, care a dus-o pe tânără la Psihiatrie.

„După ce aseară, puțin înaintea orei 19.00, a fost surprinsă de polițiștii locali facând plajă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane, tânăra din Arad a fost observată din nou, în această seară, tot în jurul orei 19.00, în apropierea șalupei instituției.

Suparată probabil că bronzatul i-a fost întrerupt cu o seară înainte și că de această data erau mai mulți ochi în zonă, nemaiavând posibilitatea să stea la soare, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. Cel mai probabil lichidul era doar lotiune de plajă pentru că nu mirosea a substanță inflamabilă.

Femeia a fost observată de agentul de pază de la STPT, care își desfășoară serviciul în apropiere. Polițiștii locali s-au deplasat imediat la fața locului și au solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112 un echipaj al Ambulanței pentru a fi transportată din nou la Spitalul de pe Str. I. Văcărescu.

Reamintim că aseară aceasta a fost depistată pe șalupa Poliției Locale îmbrăcată sumar, incoerentă și cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise asupra sa. Ea a fost predată la Spitalul de pe Văcărescu”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Locală.


O tânără sub influența drogurilor s-a întins la plajă pe șalupa poliției

O tânără de 24 de ani aflată sub influența drogurilor a fost găsită de polițiști stând la plajă chiar pe ambarcațiunea Poliției Locale, acostată la cheu.

Fata era incoerentă și avea droguri asupra sa. Ea a fost dusă la sediul poliției locale.

Tânăra de 24 de ani este din Arad.

„Polițiștii locali aflați marți, în jurul orei 19:00, în acțiune de patrulare în parcurile de pe malurile Canalului Bega, au observat o tânără care era întinsă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane. Aceasta a fost dusă la sediul instituției în vederea identificării și întocmirii documentației întrucât asupra sa au fost găsite substanțe ce fac parte din categoria celor interzise. Tânăra are 24 de ani, este din județul Arad și este incoerentă. Cazul va fi transmis Biroului de Combatere a Criminalității din cadrul IPJ Timiș in vederea continuării cercetărilor”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cazul a fost predat către Biroul de Combatere a Criminalității în cadrul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Mihai Mărgineanu cântă anul acesta la Embargo Fest, pe 8 iunie, la Timișoara

Embargo Fest revine anul acesta cu o ediție specială ce se va desfășura în Timișoara. Embargo Fest, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale...

Festivalul Muzicii de Cameră, ediția a XIX-a | VIDEO

Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara – în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă...

Citește și :